Skaffa bostad och lägenhet i Sävedalen

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Sävedalen så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 5 olika) som du har att välja på för lägenhet i Sävedalen. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Sävedalen kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Sävedalen.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Sävedalen finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Sävedalen. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Sävedalen. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Sävedalen kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Sävedalen som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Sävedalen. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bjurfors Partille
Göteborgsv. 30
433 60 SÄVEDALEN


Fastighets AB Slottskärnan
Kvarnstensv. 30
433 02 SÄVEDALEN


Fastighets AB Slottssippan
Kvarnstensv. 30
433 70 Sävedalen


Seekat AB
Lövkullav. 17
433 60 SÄVEDALEN


SkandiaMäklarna
Göteborgsv. 74
433 63 Sävedalen

Annons:

Lägenhetsinfo om Sävedalen

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Sävedalen

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Sävedalen. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Sävedalen innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Sävedalen eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Sävedalen.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.