Skaffa bostad och lägenhet i Vänersborg

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Vänersborg så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 14 olika) som du har att välja på för lägenhet i Vänersborg. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Vänersborg kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Vänersborg.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Vänersborg finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Vänersborg. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Vänersborg. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Vänersborg kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Vänersborg som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Vänersborg. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Centrumfastigheter Detrem
Sundsg. 17
462 33 VÄNERSBORG


HSB Hyresfastigheter Brätte AB
Petersbergsv. 66
462 53 VÄNERSBORG


HSB Nordvästra Götaland
Kungsg. 25
462 33 VÄNERSBORG


Hah Fastighets AB
Pilg. 13
462 53 VÄNERSBORG


Hyresgästföreningen
Torpav. 1
462 36 Vänersborg


Högens slakt AB
Högen 770
462 93 VÄNERSBORG


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vallg. 21
462 31 VÄNERSBORG


Narcissen 1 AB
Kungsg. 3
462 33 VÄNERSBORG


Odelius Fastighetsförvaltning AB
Sundsg. 13 B
462 33 VÄNERSBORG


Regementsgatan Bostäder AB
Dr Sellbergs v. 5
462 54 Vänersborg


Svensk Fastighetsförmedling
Edsg. 6
462 34 Vänersborg


Vänersborg Resedan 14 AB
Dr Sellbergs v. 5
462 54 Vänersborg


Vänersborgsbyggarna AB
Industrig. 5
462 38 Vänersborg


Vänersborgshem AB
Hantverkareg. 6
462 38 Vänersborg

Annons:

Lägenhetsinfo om Vänersborg

Vänersborg är en tätort i Västergötland och centralort i Vänersborgs kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Vänersborgs tingsrätt. Vänersborg var före länssammanslagningen 1998 residensstad i Älvsborgs län.

Yta: 1 156,51 hektar
Invånarantal: 21699, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Vänersborg

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Vänersborg. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Vänersborg innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Vänersborg eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Vänersborg.