Skaffa bostad och lägenhet i Ulricehamn

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Ulricehamn så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 4 olika) som du har att välja på för lägenhet i Ulricehamn. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Ulricehamn kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Ulricehamn.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Ulricehamn finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Ulricehamn. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Ulricehamn. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Ulricehamn kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Ulricehamn som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Ulricehamn. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Hökerum Fastigheter
Norra Strandgatan 5 A
523 37 Ulricehamn


Hökerum Fastigheter I Ulricehamn 3 AB
Norra Strandgatan 5 A
523 37 Ulricehamn


SkandiaMäklarna
L. Torget 1
523 36 ULRICEHAMN


Stubo AB
Stureg. 6
523 30 ULRICEHAMN

Annons:

Lägenhetsinfo om Ulricehamn

Ulricehamn (tidigare Bogesund) är en tätort i Västergötland och centralort i Ulricehamns kommun, Västra Götalands län. Ulricehamn är beläget på sluttningarna kring ån Ätrans utlopp i sjön Åsunden. Orten ligger cirka 36 km öster om Borås och cirka 49 km väster om Jönköping. Vid Ulricehamn går en motorväg som är en del av Riksväg 40.

Yta: 623,00 hektar
Invånarantal: 9787, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Ulricehamn

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Ulricehamn. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Ulricehamn innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Ulricehamn eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Ulricehamn.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.