Skaffa bostad och lägenhet i Uddevalla

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Uddevalla så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Uddevalla. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Uddevalla kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Uddevalla.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Uddevalla finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Uddevalla. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Uddevalla. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Uddevalla kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Uddevalla som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Uddevalla. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Apelman & Son, Byggnads AB
Sörkälleg. 3
451 41 UDDEVALLA


Brf Ängsvallen
0521 - 154 07Byggtjänst Larsson & Larsson Fastigheter AB
Lindåsv. 33
451 44 Uddevalla


Fastighetsbyrån
Kilbäcksg. 13
451 30 UDDEVALLA


Hermansson Friberg Gårdsmäklaren AB
0522 - 377 00Högås Bygg AB
Skruvv. 1
451 75 Uddevalla


Ivar Kullgren Fastigheter
Högås Kärr 120
451 96 UDDEVALLA


Kr I Uddevalla KB
Underåsg. 3
451 51 Uddevalla


Ljungskilehem, Stiftelsen
S. Hamng. 13
451 40 Uddevalla


Markbygg
Bultv. 4
451 75 Uddevalla


Nordgärdet Fastigheter AB
Stureparksv. 3
451 55 Uddevalla


Peab
Edingsv. 2
451 52 UDDEVALLA


Riksbyggen EK FÖR
N. Drottningg. 19
451 31 Uddevalla


STENAB Fastigheter AB
Junog. 7
451 42 Uddevalla


Severinssons Fastighetsförvaltning AB
Bang. 12
451 52 UDDEVALLA


Svensk Fastighetsförmedling
Kilbäcksg. 19
451 30 UDDEVALLA


Tmk Förvaltning I Uddevalla AB
Enskiftesv. 4
451 62 Uddevalla


Uddevallahem, Bostadsstiftelsen
S. Hamng. 13
451 40 Uddevalla

Annons:

Lägenhetsinfo om Uddevalla

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Uddevalla

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Uddevalla. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Uddevalla innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Uddevalla eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Uddevalla.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.