Skaffa bostad och lägenhet i Trollhättan

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Trollhättan så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 17 olika) som du har att välja på för lägenhet i Trollhättan. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Trollhättan kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Trollhättan.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Trollhättan finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Trollhättan. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Trollhättan. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Trollhättan kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Trollhättan som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Trollhättan. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

AB Eidar, Trollhättans Bostadsbolag
Spannmålsg. 13
461 30 TROLLHÄTTAN


Bovista
Lantmannav. 9
461 60 Trollhättan


Brattwalls Fastighetsförvaltning
070 - 958 96 97Bygg 6:an Väst
Lasarettsv. 9
461 52 TROLLHÄTTAN


Clarion Collection Hotel Kung Oscar
Drottningg. 17
461 32 TROLLHÄTTAN


Fastighetsbyrån
Storg. 48
461 30 TROLLHÄTTAN


HSB Nordvästra Götaland
Storg. 17
461 31 Trollhättan


Hammar Nordic AB
Staveredsg. 20
461 31 Trollhättan


Ken Bo Förvaltning
Strandg. 10
461 31 Trollhättan


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Föreningsg. 18
461 30 TROLLHÄTTAN


Mohlins Fastigheter
Drottningg. 21
461 32 TROLLHÄTTAN


Nyström & Eriksson Fastigheter AB
Österlångg. 78
461 35 Trollhättan


Peab
Installatörv. 26
461 37 Trollhättan


Rubanken KB
Österlångg. 104
461 35 Trollhättan


Severinssons Fastighetsförvaltning AB
L. Håjumsg. 10
461 35 Trollhättan


Skandia Mäklarna
Kungsg. 47
461 30 TROLLHÄTTAN


Wallexia Fastigheter AB
Polhemsg. 6
461 30 TROLLHÄTTAN

Annons:

Lägenhetsinfo om Trollhättan

Trollhättan är en tätort i Västergötland och centralort i Trollhättans kommun i Västra Götalands län. Trollhättans största företag är GKN Aerospace Sweden och NEVS.

Yta: 2 377,58 hektar
Invånarantal: 46457, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Trollhättan

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Trollhättan. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Trollhättan innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Trollhättan eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Trollhättan.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.