Skaffa bostad och lägenhet i Tranemo

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Tranemo så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 6 olika) som du har att välja på för lägenhet i Tranemo. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Tranemo kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Tranemo.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Tranemo finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Tranemo. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Tranemo. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Tranemo kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Tranemo som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Tranemo. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Care Of Sweden Fastigheter AB
Fabriksg. 5 A
514 33 Tranemo


Fristaden Limmared AB
Järpesbov. 12
514 33 Tranemo


Kovell Fastigheter AB
Åkeriv. 4
514 33 Tranemo


Lindströms Bostäder AB
Ekorrstigen 2
514 35 Tranemo


Tranebo AB
Järpesbov. 8
514 33 Tranemo


TranemoBostäder AB
Moav. 12
514 32 TRANEMO

Annons:

Lägenhetsinfo om Tranemo

Tranemo är en tätort i södra Västergötland (Sjuhäradsbygden) och centralort i Tranemo kommun, Västra Götalands län. Tranemo är också kyrkbyn i Tranemo socken med centralkyrkan Tranemo kyrka.

Yta: 299,14 hektar
Invånarantal: 3168, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Tranemo

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Tranemo. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Tranemo innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Tranemo eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Tranemo.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.