Skaffa bostad och lägenhet i Torslanda

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Torslanda så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Torslanda. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Torslanda kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Torslanda.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Torslanda finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Torslanda. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Torslanda. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Torslanda kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Torslanda som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Torslanda. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bjurfors Torslanda
G. Flygplatsv. 4
423 37 TORSLANDA


Färgelanda Fastighets AB
Torshällsv. 5
423 39 TORSLANDA


Hjuviks Fastighets AB
Flygfältsg. 16 A
423 37 TORSLANDA


Hyrcentralen Väst Fastigheter AB
G. Lillebyv. 39 B
423 54 Torslanda


Kap Farvel AB
Postflyget 7
423 37 TORSLANDA


Torslanda Fönsterputs & Städ AB
Fyrbåksv. 12
423 39 TORSLANDA


Åke Windegren M.E.F.
Lilleby Bäckedalsv. 131
423 49 Torslanda

Annons:

Lägenhetsinfo om Torslanda

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Torslanda

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Torslanda. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Torslanda innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Torslanda eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Torslanda.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.