Skaffa bostad och lägenhet i Töreboda

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Töreboda så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Töreboda. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Töreboda kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Töreboda.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Töreboda finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Töreboda. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Töreboda. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Töreboda kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Töreboda som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Töreboda. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Fastighetsbyrån
N. Torgg. 6
545 30 TÖREBODA


Järnhandlaren Invest AB
Åsen Loviken 158
545 93 Töreboda


Mo Invest Skaraborg AB
Kilsg. 13
545 33 Töreboda


Pensionärsbostäder
Börstorpsg. 9
545 31 Töreboda


Svenska Fastigheter, Egendomsförmedlingen AB
Kyrkog. 16
545 30 TÖREBODA


Törebodabostäder AB
Ö. Torgg. 11
545 30 TÖREBODA


Västgötabygdens Fastigheter AB
Kungsg. 22
545 30 TÖREBODA

Annons:

Lägenhetsinfo om Töreboda

Töreboda är en tätort i Västergötland, centralort i Töreboda kommun, Västra Götalands län med 4 189 invånare (år 2010). Töreboda är beläget vid järnvägslinjen Västra stambanan mellan Göteborg och Stockholm. Töreboda var under ett antal år på 1800-talet knutpunkt mellan järnvägen (innan den drogs vidare mot Stockholm) och Göta kanal.

Yta: 363,79 hektar
Invånarantal: 4189, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Töreboda

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Töreboda. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Töreboda innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Töreboda eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Töreboda.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.