Skaffa bostad och lägenhet i Tidaholm

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Tidaholm så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 5 olika) som du har att välja på för lägenhet i Tidaholm. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Tidaholm kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Tidaholm.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Tidaholm finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Tidaholm. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Tidaholm. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Tidaholm kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Tidaholm som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Tidaholm. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Larsson Byggnads AB, Sigurd
Villag. 7
522 30 Tidaholm


Mäklarbyrån Andersson & Andersson
Torgg. 4
522 31 TIDAHOLM


Riksbyggen
V. Drottningv. 13 A
522 30 Tidaholm


Svensk Fastighetsförmedling
G. Torget 10
522 31 TIDAHOLM


Tidaholms Bostads AB
N. Kungsv. 11
522 31 TIDAHOLM

Annons:

Lägenhetsinfo om Tidaholm

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Tidaholm

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Tidaholm. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Tidaholm innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Tidaholm eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Tidaholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.