Skaffa bostad och lägenhet i Strömstad

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Strömstad så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Strömstad. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Strömstad kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Strömstad.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Strömstad finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Strömstad. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Strömstad. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Strömstad kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Strömstad som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Strömstad. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

C-25 Holding AB
Klockareg. 2
452 30 STRÖMSTAD


Capri Bostadsrättsföreningen
Capriv. 63
452 90 STRÖMSTAD


Damajeto Fastighets AB
Klockareg. 2
452 30 STRÖMSTAD


Fastighetsbyrån Strömstad
Karlsg. 2
452 31 Strömstad


Helena Anna Margareta Johansson
Vatulandsg. 23 A
452 31 Strömstad


Hällekind Baden AB
Klockareg. 2
452 30 STRÖMSTAD


Högjö AB
Hättebäcksv. 16 B
452 96 STRÖMSTAD


Mbo Sandviksudden AB
Vättland Bergåsen
452 94 STRÖMSTAD


Ninja Bostäder AB
Karlsg. 10
452 31 Strömstad


Prästmekanikern AB
Trädgårdsg. 6
452 31 Strömstad


San Con Sandwich Consult AB
Brunnsg. 9
452 37 Strömstad


Slaktaren 48 Strömstad AB
Smedjeg. 19
452 35 Strömstad


Snökristallen AB
Utblicksstigen 6
452 97 Strömstad


Strömstads Mäklaren
Tornstigen 3
452 31 Strömstad


Strömstadsbyggen AB
V. Klevg. 9 A
452 30 STRÖMSTAD


Svinesunds Handels AB
Svinesunds Handelsområde Skogar 12
452 71 Strömstad


Thon Sverige AB
Oslov. 48
452 35 Strömstad


Tjärnö Vattenbruk
Hemmetv. 27
452 96 STRÖMSTAD

Annons:

Lägenhetsinfo om Strömstad

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Strömstad

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Strömstad. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Strömstad innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Strömstad eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Strömstad.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.