Skaffa bostad och lägenhet i Stenungsund

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Stenungsund så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 10 olika) som du har att välja på för lägenhet i Stenungsund. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Stenungsund kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Stenungsund.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Stenungsund finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Stenungsund. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Stenungsund. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Stenungsund kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Stenungsund som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Stenungsund. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Fastighetsbyrån
Jullen 5
444 30 STENUNGSUND


Gofab Fastighetsbyrå AB
Göteborgsvägen 28
444 30 STENUNGSUND


Indus Sverige AB
Ängsv. 9
444 31 Stenungsund


Mtl Service Cz S.R.O Sverige Filial
Ängsv. 5
444 31 Stenungsund


Peab
Idrottsv. 1
444 31 Stenungsund


Stenungsundshem AB
Ö. Köpmansg. 6
444 30 STENUNGSUND


Svensk Fastighetsförmedling
Strandv. 12
444 31 Stenungsund


Swedrev Fastighets AB
C W Borgs v. 4
444 31 Stenungsund


Trivsellägenheter i Stenungsund AB
Koppersv. 26
444 42 Stenungsund


Västkustens Solskydd Stenungsund
Bergsv. 7
444 42 Stenungsund

Annons:

Lägenhetsinfo om Stenungsund

Stenungsund är en tätort i Bohuslän och centralort i Stenungsunds kommun i Västra Götalands län. Stenungsund är beläget vid Västerhavet innanför öarna Tjörn och Orust, till vilka fastlandsförbindelse utgår härifrån.

Yta: 1 111,74 hektar
Invånarantal: 9987, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Stenungsund

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Stenungsund. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Stenungsund innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Stenungsund eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Stenungsund.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.