Skaffa bostad och lägenhet i Sollebrunn

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Sollebrunn så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 4 olika) som du har att välja på för lägenhet i Sollebrunn. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Sollebrunn kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Sollebrunn.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Sollebrunn finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Sollebrunn. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Sollebrunn. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Sollebrunn kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Sollebrunn som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Sollebrunn. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Antefast AB
Torpv. 4
441 74 Sollebrunn


Plangatan Fastighets AB
Torpv. 4
441 74 Sollebrunn


Stefan Sundell Fastigheter
Loo Sjötorp 535
441 75 SOLLEBRUNN


Svealund Fastighets AB
Gräfsnäsv. 4
441 70 Sollebrunn

Annons:

Lägenhetsinfo om Sollebrunn

Sollebrunn är en tätort i Alingsås kommun. Den ligger utmed den urgamla vägen från Lödöse (senare Göteborg) till Skara, och vidare upp mot Mälardalen. Efter att landsvägen mellan Vänersborg och Alingsås anlagts på 1700-talet blev den en viktig knutpunkt. Erska kyrka ligger nära söder om tätorten.

Yta: 140,04 hektar
Invånarantal: 1440, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Sollebrunn

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Sollebrunn. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Sollebrunn innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Sollebrunn eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Sollebrunn.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.