Skaffa bostad och lägenhet i Skövde

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Skövde så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Skövde. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Skövde kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Skövde.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Skövde finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Skövde. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Skövde. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Skövde kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Skövde som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Skövde. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

AB Skövdebostäder
Drottninggatan 2A
541 27 Skövde


AP Fastighets AB
N. Ryds Industriområde 8029
541 91 Skövde


Cafu Fastighet-Utveckling AB
Prinsg. 4 A
541 31 Skövde


Din Bostad
Timmerv. 7
541 64 Skövde


Fastighets AB Rentus
Bussatorpsv. 9
541 56 SKÖVDE


HSB Nordvästra Götaland
Storg. 26 A
541 30 SKÖVDE


Mäklarhuset
Storg. 26 A
541 30 SKÖVDE


Peab
Varnhemsg. 20 A
541 31 Skövde


Rapp Fastigheter
Rådhusg. 1
541 30 SKÖVDE


Riksbyggen
Torgg. 18
541 23 SKÖVDE


Skaraborgsboställen Fastighetsförvaltning HBAnnons:

Lägenhetsinfo om Skövde

Skövde är en tätort i Västergötland och centralort i Skövde kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Skaraborgs tingsrätt. Skövde är Sveriges 32:a största tätort och länets fjärde största tätort.

Yta: 2 031,16 hektar
Invånarantal: 34466, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Skövde

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Skövde. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Skövde innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Skövde eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Skövde.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.