Skaffa bostad och lägenhet i Skara

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Skara så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 20 olika) som du har att välja på för lägenhet i Skara. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Skara kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Skara.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Skara finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Skara. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Skara. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Skara kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Skara som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Skara. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Alexhem AB
Hospitalsg. 10
532 37 Skara


Blankinvest Göteborg AB
Broberg Mäkleri AB
Järnvägsg. 10
532 30 SKARA


Bromsen & Storeslätt AB
Jarlag. 10
532 36 SKARA


Centrumbostäder I Skara AB
Biskop Turgots g. 4
532 31 Skara


Emprender AB
Sven Grotteg. 5
532 35 Skara


Görans Fastigheter
Skaraborgsg. 34 B
532 30 SKARA


HSB Nordvästra Götaland
Järnvägsg. 16
532 30 SKARA


Horshaga 1:4
Händene Vasken 1
532 96 SKARA


Jokarjo Fastighetsförvaltning AB
Kämpag. 5
532 36 SKARA


Järnvägshotellet I Skara KB
Järnvägsg. 11
532 30 SKARA


Leifs Golvservice
Nikolai Gränd 2
532 30 SKARA


Lindströms Fastigheter I Alingsås AB
Senäte Fastigheter
Axvallag. 4
532 37 Skara


Skara Fastighetsbyrå AB
Malmg. 6
532 31 Skara


Skarabryggeriet Fastigheter AB
Skaraborgsg. 34 B
532 30 SKARA


Skareko Redovisning, AB
070 - 250 47 80Truckutbildarna.se
Mynthusg. 17
532 36 SKARA


Volati Agri Supply AB
Munkatorpsg. 6
532 37 Skara


Winsarp Fastigheter AB
Tullportag. 13
532 30 SKARA

Annons:

Lägenhetsinfo om Skara

Skara är en tätort i Västergötland samt centralort i Skara kommun och biskopssäte för Skara stift. År 1963 öppnade Scan produktion i Skara i nybyggda fabrikslokaler. Scan har sedan dess varit en av Skaras större arbetsplatser.

Yta: 768,20 hektar
Invånarantal: 10841, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Skara

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Skara. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Skara innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Skara eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Skara.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.