Skaffa bostad och lägenhet i Mölnlycke

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Mölnlycke så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 12 olika) som du har att välja på för lägenhet i Mölnlycke. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Mölnlycke kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Mölnlycke.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Mölnlycke finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Mölnlycke. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Mölnlycke. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Mölnlycke kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Mölnlycke som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Mölnlycke. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Elmgrens Fastighetsbyrå AB
Biblioteksg. 16 B
435 30 MÖLNLYCKE


Fastighets AB Målerifabriken
Fastighets AB Rosvik
Boråsv. 5
435 31 Mölnlycke


Fastighets AB Trollfabriken
Förbo AB
Råda torg 4
435 30 MÖLNLYCKE


Herrgårdsvägens Fastighets AB
Imf Måleri AB
Furuhällsv. 23 B
435 44 Mölnlycke


Lars Otterbeck
Abborrtjärnsv. 29
435 39 Mölnlycke


Nils Bona Fastigheter AB
Rambodalsv. 9
435 42 Mölnlycke


Parkbostäder I Borås AB
Boråsv. 5
435 31 Mölnlycke


SkandiaMäklarna
Biblioteksg. 1 A
435 30 MÖLNLYCKE


Vallbro
Azaleavägen 20
435 38 MÖLNLYCKE

Annons:

Lägenhetsinfo om Mölnlycke

Mölnlycke är en tätort och centralort i Härryda kommun i Västra Götalands län. Ett mindre antal fastigheter ligger dock i Mölndals kommun. Mölnlycke ligger omkring en mil sydost om centrala Göteborg. Större delen av bebyggelsen består av villor, radhus och kedjehus. Trots den täta bebyggelsen har Mölnlycke många grönområden.

Yta: 809,67 hektar
Invånarantal: 15608, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Mölnlycke

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Mölnlycke. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Mölnlycke innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Mölnlycke eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Mölnlycke.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.