Skaffa bostad och lägenhet i Mölndal

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Mölndal så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 12 olika) som du har att välja på för lägenhet i Mölndal. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Mölndal kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Mölndal.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Mölndal finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Mölndal. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Mölndal. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Mölndal kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Mölndal som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Mölndal. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bjurfors Mölndal
Bergmansgången 5
431 30 Mölndal


Bostadsföreningen Björkgatan Nr 11 Upa
Glasbjörksg. 10
431 69 Mölndal


ECB Entreprenadcraft AB
Flöjelbergsg. 12
431 37 MÖLNDAL


Fastighetsbyrån Mölndal
G. Kungsbackav. 15
431 61 Mölndal


HSB Mölndal
Torgg. 1 B
431 24 MÖLNDAL


Kalyun, Zekiye
Gamla torget
431 34 Mölndal


Kommanditbolaget Uddängen 2
Krokslätts Fabriker 24
431 37 MÖLNDAL


Kralima Kålltorp AB
Taljegårdsg. 3
431 53 MÖLNDAL


Lansin AB
Glättareg. 16 A
431 64 MÖLNDAL


Skandiamäklarna
Bifrostg. 38
431 44 MÖLNDAL


Skidlöparen 4, AB
Hedeg. 30
431 64 MÖLNDAL


Svensk Fastighetsförmedling
Tempelg. 1
431 30 Mölndal

Annons:

Lägenhetsinfo om Mölndal

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Mölndal

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Mölndal. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Mölndal innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Mölndal eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Mölndal.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.