Skaffa bostad och lägenhet i Mariestad

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Mariestad så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 14 olika) som du har att välja på för lägenhet i Mariestad. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Mariestad kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Mariestad.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Mariestad finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Mariestad. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Mariestad. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Mariestad kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Mariestad som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Mariestad. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Ajwab Fastighetsförvaltning AB
Eklunda Nolgården 3
542 93 MARIESTAD


Bostadsbyrån Bv35 AB
Södra v. 12
542 44 MARIESTAD


Bostadsrättsföreningen Katrineforshus Nr 1
Carlbecksv. 2
542 32 Mariestad


Din Bostad
Bergsg. 20
542 31 MARIESTAD


Fastighetsbolaget I Skaraborg HB
Kronoparksg. 7
542 42 MARIESTAD


HSB Nordvästra Götaland
Strandv. 9
542 30 Mariestad


Löjan Fastigheter KB
Nyg. 25 B
542 30 Mariestad


Löjtnantsgården Fastigheter AB
Jula Löjtnantsgården 1
542 93 MARIESTAD


Mariehus AB
Österlångg. 15
542 30 Mariestad


Mariehus Fastigheter AB
Österlångg. 15
542 30 Mariestad


Mariestads Torg AB
Karlsrog. 11
542 33 MARIESTAD


Mäklarringen
Västerlångg. 1
542 30 Mariestad


Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr.10 Storskraken
S. Kolarestigen 113
542 45 Mariestad


Årnäs AB
Årnäs Säteri
542 75 MARIESTAD

Annons:

Lägenhetsinfo om Mariestad

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Mariestad

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Mariestad. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Mariestad innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Mariestad eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Mariestad.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.