Skaffa bostad och lägenhet i Lysekil

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Lysekil så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 6 olika) som du har att välja på för lägenhet i Lysekil. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Lysekil kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Lysekil.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Lysekil finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Lysekil. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Lysekil. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Lysekil kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Lysekil som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Lysekil. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Gullmarns Fastigheter
Badhusg. 14 B
453 30 Lysekil


Lysekil Gamlestan 2:4 Fastigheter AB
Odingatan 6c
453 30 Lysekil


Lysekils Sjöboh Fastigheter AB
Lyse-Fiskebäck 106
453 41 Lysekil


LysekilsBostäder AB
Kungsg. 59
453 33 LYSEKIL


Lysmar AB
Lysekil
453 35 LYSEKIL


Sydskären, KB
0523 - 163 00


Annons:

Lägenhetsinfo om Lysekil

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Lysekil

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Lysekil. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Lysekil innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Lysekil eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Lysekil.