Skaffa bostad och lägenhet i Ljungskile

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Ljungskile så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Ljungskile. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Ljungskile kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Ljungskile.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Ljungskile finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Ljungskile. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Ljungskile. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Ljungskile kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Ljungskile som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Ljungskile. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Föreningen Gv För Sport och Rekreation
Strandön 183
459 93 Ljungskile


Joakim Bandhede
Restenäs 437
459 93 Ljungskile


Kerstin & Lasse Ström AB
Lyckornav. 35 B
459 33 Ljungskile


Ljungsviken Fastighets AB
Solviksv. 16
459 33 Ljungskile


Mirabolagen AB
Solhagav. 12
459 33 Ljungskile


Natselmag AB
Treklöverv. 31
459 33 Ljungskile


Stinshuset AB
Sjötorpsv. 10
459 33 Ljungskile

Annons:

Lägenhetsinfo om Ljungskile

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånarantal: 3375, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Ljungskile

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Ljungskile. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Ljungskile innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Ljungskile eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Ljungskile.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.