Skaffa bostad och lägenhet i Lidköping

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Lidköping så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 17 olika) som du har att välja på för lägenhet i Lidköping. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Lidköping kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Lidköping.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Lidköping finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Lidköping. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Lidköping. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Lidköping kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Lidköping som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Lidköping. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

AB Asib
Hamng. 6
531 34 LIDKÖPING


Bengt Gyland
Kvarnegårdsg. 1 A
531 35 Lidköping


Björkarp Fastigheter AB
Majorsallén 19
531 33 Lidköping


Bostäder i Lidköping, AB
Mellbyg. 3
531 31 Lidköping


EgendomsMäklarna
Sveag. 14
531 31 Lidköping


Fastighets AB Drömstan
Framnäsv. 16 A
531 54 LIDKÖPING


Fhemm AB
Silverbyv. 14
531 57 Lidköping


Greenextreme Arrende AB
Fabriksg. 4
531 30 LIDKÖPING


HSB Nordvästra Götaland
Esplanaden 7
531 50 LIDKÖPING


Mäklarhuset Lidköping
Esplanaden 24
531 31 Lidköping


Peab
Kinneg. 21
531 33 Lidköping


Riksbyggen
Skarag. 9
531 32 LIDKÖPING


Senäte Fastigheter
Nya Stadens Torg 6
531 31 Lidköping


Syrenen Fastighets AB
Lidköping
531 32 LIDKÖPING


Torisö
Linjev. 16
531 50 LIDKÖPING


Torisö Fastigheter AB
Linjev. 16
531 50 LIDKÖPING


Treijner Konsult AB
Sveag. 14
531 31 Lidköping

Annons:

Lägenhetsinfo om Lidköping

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Lidköping

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Lidköping. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Lidköping innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Lidköping eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Lidköping.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.