Skaffa bostad och lägenhet i Lerum

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Lerum så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 10 olika) som du har att välja på för lägenhet i Lerum. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Lerum kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Lerum.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Lerum finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Lerum. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Lerum. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Lerum kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Lerum som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Lerum. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bjurfors Lerum
Bagges Torg 7
443 30 LERUM


Bohusbostäder Skårdal 4:60 AB
Eklövsv. 1
443 50 LERUM


Bohusbostäder Skårdal 4:86 AB
Eklövsv. 1
443 50 LERUM


Bohusbostäder Surte 2:33 AB
Eklövsv. 1
443 50 LERUM


Bohusbostäder Tuve 14:79 AB
Eklövsv. 1
443 50 LERUM


Dwellinghouse Fastighets AB
Holmenbacken 49
443 38 LERUM


HSB Brf Dergården
Gustaf Daléns v. 39
443 34 LERUM


Pelldén Fastighetsförvaltning AB
Bygrindsv. 2
443 38 LERUM


Wood & Hill Näset 1 AB
Göteborgsv. 3
443 30 LERUM


Wood & Hill Näset 2 AB
Göteborgsv. 3
443 30 LERUM

Annons:

Lägenhetsinfo om Lerum

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Lerum

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Lerum. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Lerum innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Lerum eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Lerum.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.