Skaffa bostad och lägenhet i Kungälv

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Kungälv så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 14 olika) som du har att välja på för lägenhet i Kungälv. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Kungälv kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Kungälv.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Kungälv finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Kungälv. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Kungälv. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Kungälv kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Kungälv som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Kungälv. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Allmags Förvaltning AB
Signalg. 16
442 40 Kungälv


Axelssons Fastighetsbyrå
Gymnasieg. 2
442 34 KUNGÄLV


Byggtjänst i Kungälv AB
Filareg. 9
442 34 KUNGÄLV


Claes Brun I Kungälv AB
Åsg. 1
442 30 KUNGÄLV


GÖAB
Masking. 1
442 40 Kungälv


Izoni Fastigheter AB
Häroldsg. 4
442 35 Kungälv


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Gymnasieg. 4
442 34 KUNGÄLV


Nolhaga Fastighet & Service AB
Nolhaga 2
442 90 KUNGÄLV


Realis Fastigheter AB
Thorilds Gränd 1
442 31 Kungälv


Stiftelsen Kungälvsbostäder
Uddevallav. 1
442 18 KUNGÄLV


Svensk Fastighetsförmedling
Gymnasieg. 4
442 34 KUNGÄLV


Teax Fastigheter AB
Gymnasieg. 2
442 34 KUNGÄLV


Ua Steiner Fastigheter AB
Signalg. 7
442 40 Kungälv


bokab
Nämndhuset
442 30 KUNGÄLV

Annons:

Lägenhetsinfo om Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Kungälv

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Kungälv. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Kungälv innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Kungälv eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Kungälv.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.