Skaffa bostad och lägenhet i Hovås

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Hovås så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 14 olika) som du har att välja på för lägenhet i Hovås. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Hovås kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Hovås.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Hovås finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Hovås. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Hovås. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Hovås kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Hovås som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Hovås. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bohlin Fastigheter KB
Hovås Intagsv. 16
436 55 HOVÅS


Fastighets AB Slusshuset
Skalldalsv. 91
436 52 Hovås


Hyresfastigheter I Fagersta AB
Doteviksv. 10
436 58 Hovås


Lidén Eken 12 AB
Golfbanev. 25
436 50 Hovås


Lidén Eken 14 AB
Golfbanev. 25
436 50 Hovås


Lidén Göken 1 AB
Golfbanev. 25
436 50 Hovås


Lidén Linnéan 2 AB
Golfbanev. 25
436 50 Hovås


Lidén Snöripan 11 AB
Golfbanev. 25
436 50 Hovås


Lidén Snöripan 7 AB
Golfbanev. 25
436 50 Hovås


Lidén Sparven 11 AB
Golfbanev. 25
436 50 Hovås


Lidén Ulricehamn Holding AB
Golfbanev. 25
436 50 Hovås


Lidén Åsunda 9 AB
Golfbanev. 25
436 50 Hovås


Nilum, AB
Billdalsv. 2
436 53 HOVÅS


Vinteridet AB
Flaggberget 1
436 50 Hovås

Annons:

Lägenhetsinfo om Hovås

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Hovås

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Hovås. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Hovås innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Hovås eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Hovås.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.