Skaffa bostad och lägenhet i Herrljunga

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Herrljunga så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Herrljunga. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Herrljunga kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Herrljunga.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Herrljunga finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Herrljunga. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Herrljunga. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Herrljunga kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Herrljunga som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Herrljunga. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Fastighetsaktiebolaget B-Å Hellstadius
Storg. 42 B
524 30 Herrljunga


Fastighetsbolaget Tallen 3 AB
Herrljunga Bostäder AB
Torget 2 D
524 30 Herrljunga


M & L Fastigheter
Materialv. 3
524 32 Herrljunga


Stenunga 1:2
Stenunga SPÅNGGÅRDEN
524 92 Herrljunga


Tila AB
N. Parkg. 5
524 30 Herrljunga


Trollabo Fastighets AB
Hudene Trollabo Gård
524 92 Herrljunga


Vivaldi i Vårgårda
Hudene Trollabo Gård
524 92 Herrljunga

Annons:

Lägenhetsinfo om Herrljunga

Herrljunga är en tätort och centralort i Herrljunga kommun, Västra Götalands län. Herrljunga är en järnvägsknut där Västra stambanan och Älvsborgsbanan korsas. I orten finns bryggeriet Herrljunga Cider och elektronikföretaget Fideltronik Scandinavia AB.

Yta: 370,54 hektar
Invånarantal: 3822, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Herrljunga

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Herrljunga. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Herrljunga innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Herrljunga eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Herrljunga.