Skaffa bostad och lägenhet i Göteborg

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Göteborg så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 19 olika) som du har att välja på för lägenhet i Göteborg. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Göteborg kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Göteborg.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Göteborg finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Göteborg. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Göteborg. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Göteborg kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Göteborg som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Göteborg. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bostads AB Poseidon
Rullagerg. 6
415 26 GÖTEBORG


Bostadsbolaget
Engelbrektsg. 69
412 52 GÖTEBORG


Bygg-Göta Göteborg AB
Kämpeg. 16
411 04 GÖTEBORG


FB Bostad AB
Engelbrektsgatan 26
411 37 Göteborg


Familjebostäder i Göteborg AB
Södra v. 12
412 54 GÖTEBORG


HSB Göteborg
Sven Hultins Plats 2
412 58 GÖTEBORG


HusmanHagberg
Södra v. 63 B
412 54 GÖTEBORG


KAB Fastigheter AB
Mölndalsv. 21
412 63 GÖTEBORG


Lundin Fastighetsbyrå AB
Vasag. 26
411 24 GÖTEBORG


Novotel Göteborg
Klippan 1
414 51 Göteborg


Riksbyggen
Masthuggstorget 3
413 27 Göteborg


SGS Veckobostäder
Utlandag. 24
412 80 Göteborg


Skanse Fastighetskontor
Smörg. 30
412 76 GÖTEBORG


Svanström Fastigheter AB
Vasag. 5 C
411 24 GÖTEBORG


Västra Linden AB
Lindholmsv. 1
417 57 GÖTEBORG


Wallenstam AB
Kungsportsavenyen 2
411 36 Göteborg


Willhem AB
Vasag. 45 Huvudkontor
411 37 GÖTEBORG


Willhem Göteborg
Höstvädersg. 3
418 33 Göteborg


Örgryte Bostads AB & CO KB
Prästgårdsängen 6
412 71 Göteborg

Annons:

Lägenhetsinfo om Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Göteborg

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Göteborg. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Göteborg innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Göteborg eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Göteborg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.