Skaffa bostad och lägenhet i Askim

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Askim så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 9 olika) som du har att välja på för lägenhet i Askim. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Askim kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Askim.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Askim finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Askim. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Askim. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Askim kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Askim som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Askim. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bennshagen, Inger Ellen Cecilia
Askims Svedjev. 2
436 42 Askim


Elis I Göteborg AB
Åsstigen 3
436 45 ASKIM


Fastighet Älvefjordsgatan 13 AB
Åsstigen 31
436 45 ASKIM


Fastighets AB Lilla Bergsgatan 1
Carl Gunérs v. 11
436 40 Askim


Mandeln 17 KB ,
Hantverksv. 15
436 33 Askim


Ramsdals Fastighets AB
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


SkandiaMäklarna
Datav. 6
436 32 ASKIM


Team Väst Fastighetsförmedling AB
Värslev. 71
436 43 ASKIM


Åberg & Lawe
Askims Kyrkv. 46
436 42 Askim

Annons:

Lägenhetsinfo om Askim

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Askim

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Askim. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Askim innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Askim eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Askim.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.