Skaffa bostad och lägenhet i Alingsås

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Alingsås så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 16 olika) som du har att välja på för lägenhet i Alingsås. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Alingsås kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västra Götaland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Alingsås.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Alingsås finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Alingsås. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Alingsås. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Alingsås kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Alingsås som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Alingsås. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Alingsåshem AB
S. Strömg. 6
441 33 Alingsås


Arkblad fastigheter AB
Bygdev. 15
441 39 Alingsås


Assistansbanken AB
Klockaregårdsv. 9
441 35 Alingsås


Craftonia AB
Vincents v. 4
441 92 ALINGSÅS


Fejen Bostäder AB
Glimma Fastigheter AB
Praling. 2
441 55 Alingsås


Jobe Bostäder
0322 - 155 84KB Kompasselen 23
Hol L. Södergården 8
441 93 Alingsås


Linusson Fastigheter, AB
Sävev. 23
441 33 Alingsås


M2 Bostads I Alingsås AB
Alströmersg. 9 C
441 31 Alingsås


Olle
Torps egendom
441 93 Alingsås


Pajala Förvaltnings AB
Lotsv. 5
441 50 ALINGSÅS


Peab
Sävelundsg. 6
441 38 ALINGSÅS


Rune Karlsson
Hovslagareg. 18
441 35 Alingsås


Solglimten Resurs Ekonomisk Förening
Vängav. 30
441 91 Alingsås


Städet-Kompassen Alingsås AB
Smålandsg. 33
441 57 Alingsås

Annons:

Lägenhetsinfo om Alingsås

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Alingsås

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Alingsås. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Alingsås innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Alingsås eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västra Götaland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Alingsås.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.