Skaffa bostad och lägenhet i Västerås

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Västerås så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 16 olika) som du har att välja på för lägenhet i Västerås. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Västerås kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västmanland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Västerås.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Västerås finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Västerås. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Västerås. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Västerås kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Västerås som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Västerås. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Aroseken Bostäder
Badhusg. 5
722 15 VÄSTERÅS


Aroseken Mäklarna
Badhusg. 5
722 15 VÄSTERÅS


Avorum Fastigheter AB
Stansargränd 6
721 30 VÄSTERÅS


Berglund Förvaltnings AB, Harry
Retortg. 6
721 30 VÄSTERÅS


Bostad Västerås
Stora g. 38
722 12 Västerås


Bostads AB Mimer
Slottsg. 33
722 11 VÄSTERÅS


Bostads AB Mimer Kundcenter & Showroom
Torgg. 4
722 15 VÄSTERÅS


Bröderna Johanssons Villaservice AB
Tessing. 10
722 16 Västerås


Fastighetsbyrån
Köpmang. 5
722 15 VÄSTERÅS


Hotell Arkad
Östermalmsg. 25
722 14 Västerås


Humble Fastighetsmäkleri AB
Köpmang. 5
722 15 VÄSTERÅS


Masmästaren Fastigheter AB
Mileniig. 1
724 61 Västerås


O D A B Bygg AB
Stolpg. 3
721 36 VÄSTERÅS


Vs-Hus AB
Hamngränd 10
721 30 VÄSTERÅS


Wallin Bygg AB, S-Å
Slalomg. 16
722 40 VÄSTERÅS


Willhem Västerås
Lieg. 7
724 67 Västerås

Annons:

Lägenhetsinfo om Västerås

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Västerås

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Västerås. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Västerås innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Västerås eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västmanland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Västerås.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.