Skaffa bostad och lägenhet i Sala

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Sala så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Sala. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Sala kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västmanland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Sala.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Sala finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Sala. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Sala. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Sala kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Sala som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Sala. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Annemaja Entreprenad AB
Forsellesg. 8
733 33 Sala


Atia Fastigheter AB
Rådmansg. 8
733 30 SALA


Bo i Sala AB
Östersala 100
733 91 Sala


Connbec Fastigheter AB
Aguélig. 17
733 30 SALA


Fastighetsbolaget Skogen Ek för
Vallag. 4 A
733 33 Sala


Fastighetsbyrån
Fredsg. 22
733 30 SALA


Gruvtornet Fastigheter AB
S. Esplanaden 6
733 33 Sala


Housing Gruppen Mälardalen AB
Gruvv. 8
733 33 Sala


Riksbyggen
Bergslagsg. 7
733 32 SALA


Salabostäder AB - ett bolag ägt av Sala Kommun
Brunnsg. 31
733 31 Sala


Säkra Aros AB
Aguélig. 1
733 38 SALA

Annons:

Lägenhetsinfo om Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Sala

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Sala. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Sala innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Sala eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västmanland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Sala.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.