Skaffa bostad och lägenhet i Köping

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Köping så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 10 olika) som du har att välja på för lägenhet i Köping. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Köping kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västmanland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Köping.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Köping finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Köping. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Köping. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Köping kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Köping som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Köping. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bostadsrättsföreningen Sigrun
Nyg. 12
731 30 Köping


Din Bostad
Tunadalsg. 6 A
731 31 KÖPING


Fastighetsbyrån
Stora g. 13
731 31 KÖPING


Köpings Bostads AB
Sveav. 18
731 32 Köping


Palatinen Köping AB
Mälartorget 1 C
731 36 Köping


Riksbyggen
Mästareg. 5
731 50 Köping


Riksbyggen Hallstahammarshus Nr 1
Mästareg. 5
731 50 Köping


Senäte Fastigheter
Scheeleg. 7
731 32 Köping


Sämskmakaren och Plogen AB
Virgatans Fastighets AB
Torgg. 21
731 31 KÖPING

Annons:

Lägenhetsinfo om Köping

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Köping

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Köping. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Köping innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Köping eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västmanland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Köping.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.