Skaffa bostad och lägenhet i Fagersta

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Fagersta så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Fagersta. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Fagersta kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västmanland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Fagersta.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Fagersta finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Fagersta. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Fagersta. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Fagersta kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Fagersta som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Fagersta. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Anders Lokar Fastighet och Uthyrnings AB
Ljungv. 2
737 33 Fagersta


Avl Invest AB
Vilhelminav. 6 A
737 40 Fagersta


Bostadsrättsföreningen Postbacken
Sveav. 14 B
737 47 FAGERSTA


Hsb Bostadsrättsförening Herrevad i Kolbäck
Bragev. 1 B
737 45 FAGERSTA


Rm Center Bygg & Montage AB
Järnvägsg. 9
737 32 FAGERSTA


Sädesvägens Allservice AB
Sädesv. 1
737 44 Fagersta


Torbjörn Fredriksson Bygg Fastigheter AB
Kopängsv. 20
737 92 FAGERSTA


Västanfors Fastigheter AB
Solåkersv. 5
737 32 FAGERSTA

Annons:

Lägenhetsinfo om Fagersta

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Fagersta

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Fagersta. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Fagersta innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Fagersta eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västmanland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Fagersta.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.