Skaffa bostad och lägenhet i Arboga

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Arboga så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Arboga. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Arboga kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västmanland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Arboga.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Arboga finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Arboga. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Arboga. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Arboga kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Arboga som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Arboga. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Arbogabostäder AB
Vinbäcksleden 15 A
732 49 ARBOGA


Cob:S Fastigheter I Arboga AB
Karl Knutssonsg. 18
732 32 ARBOGA


Din Bostad
Kapellg. 29 A
732 45 ARBOGA


Fastighetsbyrån
Nyg. 40
732 30 ARBOGA


Götlunda Fastighets AB
Holmsätter FÅRTALLEN
732 97 Arboga


Hpab Fastigheter I Arboga AB
Västerlångg. 17
732 30 ARBOGA


Håkan Sterner Eventkonsult AB
Ö. Hamng. 24
732 30 ARBOGA


Lund AB, Byggnadsfirman
Herrgårdsg. 21
732 46 Arboga


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kapellg. 11 A
732 30 ARBOGA


Prembäck Förvaltning AB
Brattberget Sörängen 199
732 94 ARBOGA


Torani Fastigheter AB
Rådhusg. 3
732 30 ARBOGA

Annons:

Lägenhetsinfo om Arboga

Arboga är en tätort vid Arbogaån i Västmanland, samt centralort i Arboga kommun i Västmanlands län. Arboga är traditionellt en industriort med teknisk profil, men har drabbats av flera stora industriella nedläggningar bl a Volvo Aero och ABB.

Yta: 9,5 km2
Invånarantal: 10330, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Arboga

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Arboga. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Arboga innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Arboga eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västmanland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Arboga.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.