Skaffa bostad och lägenhet i Sundsvall

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Sundsvall så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 16 olika) som du har att välja på för lägenhet i Sundsvall. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Sundsvall kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västernorrland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Sundsvall.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Sundsvall finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Sundsvall. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Sundsvall. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Sundsvall kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Sundsvall som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Sundsvall. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Best Western Hotel Baltic
Sjög. 5
852 34 Sundsvall


Bostadsrättsföreningen Ljungå
060 - 51 36 80Diös Fastigheter AB
Universitetsallén 32
852 34 Sundsvall


Diös Fastigheter AB
Thuleg. 16 B
852 32 Sundsvall


Engberg Event & Evenemang
Sjög. 13
852 34 Sundsvall


Faculta Fastigheter AB
060 - 19 66 90Hedern Fastigheter
Verkstadsg. 4
856 33 SUNDSVALL


Hyresgästföreningen
Storg. 11
852 30 Sundsvall


Mitthem AB
S. Järnvägsg. 31
852 37 SUNDSVALL


Mäklarhuset i Sundsvall AB
Esplanaden 9
852 31 SUNDSVALL


Peab
Thuleg. 16 A
852 32 Sundsvall


SP Fastigheter i Sundsvall AB
Erstag. 4
852 35 SUNDSVALL


SkandiaMäklarna
Sjög. 9
852 34 Sundsvall


StenstadsMäklarna
Kyrkog. 5
852 31 SUNDSVALL


Svensk Fastighetsförmedling
Rådhusg. 25
852 32 Sundsvall


Tvättbjörnen Förvaltning AB
Björneborgsg. 41
854 60 SUNDSVALL

Annons:

Lägenhetsinfo om Sundsvall

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Sundsvall

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Sundsvall. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Sundsvall innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Sundsvall eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västernorrland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Sundsvall.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.