Skaffa bostad och lägenhet i Sollefteå

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Sollefteå så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Sollefteå. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Sollefteå kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västernorrland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Sollefteå.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Sollefteå finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Sollefteå. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Sollefteå. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Sollefteå kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Sollefteå som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Sollefteå. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

HSB Södra Norrland
Storg. 102
881 40 SOLLEFTEÅ


Nipbyggen, AB
Maningsv. 13
881 51 SOLLEFTEÅ


Niphaga AB
Storsvängen 20
881 32 Sollefteå


Peab
Nipan 180
881 52 Sollefteå


Solatum Hus&Hem AB
Djupöv. 3
881 31 SOLLEFTEÅ


Solatun Fastigheter AB
Nipstadsg. 11
881 34 Sollefteå


Sollefteå Bostads AB
Djupöv. 11
881 31 SOLLEFTEÅ

Annons:

Lägenhetsinfo om Sollefteå

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Sollefteå

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Sollefteå. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Sollefteå innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Sollefteå eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västernorrland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Sollefteå.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.