Skaffa bostad och lägenhet i Örnsköldsvik

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Örnsköldsvik så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Örnsköldsvik. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Örnsköldsvik kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västernorrland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Örnsköldsvik.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Örnsköldsvik finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Örnsköldsvik. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Örnsköldsvik. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Örnsköldsvik kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Örnsköldsvik som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Örnsköldsvik. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Backmans Fastighets- & Företagsutveckling AB
Storg. 12 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Eko Bostäder
Bromsv. 5
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


HSB Södra Norrland
Nyg. 6 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Nyberg, Fredrik
Ångermanlandsg. 12 B
891 35 ÖRNSKÖLDSVIK


Nybergs Fastigheter & Förvaltning AB
Sjög. 1 A
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Peab
Ångermanlandsg. 28 A
891 38 örnsköldsvik


Pm Bostäder AB
Nytorgsg. 3 B
891 34 örnsköldsvik


Qmp Fastighet AB
Fågelsångsv. 12
891 41 örnsköldsvik


Riksbyggen
Storg. 49
891 34 örnsköldsvik


SkandiaMäklarna
Hamng. 13
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Övikshem AB
Sjög. 4 A
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:

Lägenhetsinfo om Örnsköldsvik

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Örnsköldsvik

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Örnsköldsvik. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Örnsköldsvik innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Örnsköldsvik eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västernorrland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Örnsköldsvik.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.