Skaffa bostad och lägenhet i Matfors

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Matfors så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 6 olika) som du har att välja på för lägenhet i Matfors. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Matfors kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västernorrland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Matfors.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Matfors finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Matfors. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Matfors. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Matfors kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Matfors som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Matfors. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

AB Solut Förvaltning
Östansjö 134
864 92 MATFORS


Fastighets AB Ljusa Tider
Östansjö 134
864 92 MATFORS


M.A Trivselbostäder I Sundsvall AB
Kvällsjön 104
864 91 Matfors


Mittsverige Fastigheter I Västernorrland AB
Östansjö 134
864 92 MATFORS


Posada AB
Storjordenv. 48
864 31 Matfors


Ådalshem AB
Östansjö 134
864 92 MATFORS

Annons:

Lägenhetsinfo om Matfors

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Matfors

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Matfors. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Matfors innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Matfors eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västernorrland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Matfors.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.