Skaffa bostad och lägenhet i Härnösand

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Härnösand så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 16 olika) som du har att välja på för lägenhet i Härnösand. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Härnösand kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västernorrland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Härnösand.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Härnösand finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Härnösand. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Härnösand. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Härnösand kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Härnösand som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Härnösand. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Calle & C:o
Storg. 8
871 31 Härnösand


HSB Södra Norrland
Storg. 3 A
871 31 Härnösand


Hotell Royal & Restaurang
Strandg. 12
871 45 HÄRNÖSAND


Härnösandshus, AB
Nybrog. 13
871 31 Härnösand


Karlstedt, Marianne
Bandyv. 9
871 51 Härnösand


Lemiro Fastighet AB
Industrig. 2
871 53 Härnösand


Mina Hus I Härnösand AB
Artillerig. 10
871 41 HÄRNÖSAND


Mv Hyresfastigheter HB
Brunnshusg. 15 B
871 32 HÄRNÖSAND


Parkaden Fastigheter I Härnösand AB
Domherrev. 20
871 65 HÄRNÖSAND


Riksbyggens Bostadsrättsförening Docenten
Brunnshusg. 22 D
871 32 HÄRNÖSAND


Trefoten Förvaltning AB
Tw Bostad&Lokal I Härnösand AB
N. Kyrkog. 9
871 31 Härnösand


Tw Monopolet I Härnösand AB
N. Kyrkog. 9
871 31 Härnösand


Tw Äland I Härnösand AB
N. Kyrkog. 9
871 31 Härnösand


Vashod Fastigheter
Skeppsbron 21
871 30 HÄRNÖSAND


Westerlind Fastigheter
N. Kyrkog. 9
871 31 Härnösand

Annons:

Lägenhetsinfo om Härnösand

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Härnösand

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Härnösand. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Härnösand innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Härnösand eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västernorrland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Härnösand.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.