Skaffa bostad och lägenhet i Alnö

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Alnö så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 3 olika) som du har att välja på för lägenhet i Alnö. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Alnö kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västernorrland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Alnö.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Alnö finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Alnö. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Alnö. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Alnö kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Alnö som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Alnö. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bilpunkten I Sundsvall AB
Styrbordsv. 16
865 31 ALNÖ


Moajoh Fastigheter I Sundsvall AB
Sågverksv. 124
865 91 ALNÖ


Wedins Fönsterputs & Fastighetsservice AB
Läv. 4
865 92 Alnö

Annons:

Lägenhetsinfo om Alnö

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånarantal: 7742, år 2000

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Alnö

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Alnö. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Alnö innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Alnö eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västernorrland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Alnö.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.