Skaffa bostad och lägenhet i Vilhelmina

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Vilhelmina så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 4 olika) som du har att välja på för lägenhet i Vilhelmina. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Vilhelmina kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västerbotten.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Vilhelmina.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Vilhelmina finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Vilhelmina. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Vilhelmina. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Vilhelmina kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Vilhelmina som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Vilhelmina. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Cluster Fastigheter, AB
Hällstigen 44
912 33 VILHELMINA


Malgovik Uthyrningsfastigheter AB
Malgovik 83
912 91 VILHELMINA


Vilhelmina Bostäder AB
Volgsjöv. 48
912 32 Vilhelmina


Wahlquist, Firma Benny
Bergbackav. 13
912 34 Vilhelmina

Annons:

Lägenhetsinfo om Vilhelmina

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Vilhelmina

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Vilhelmina. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Vilhelmina innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Vilhelmina eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västerbotten. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Vilhelmina.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.