Skaffa bostad och lägenhet i Umeå

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Umeå så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Umeå. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Umeå kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västerbotten.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Umeå.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Umeå finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Umeå. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Umeå. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Umeå kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Umeå som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Umeå. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Boporten AB
Storg. 49
903 26 UMEÅ


Bostaden
Ö. Kyrkog. 2
901 06 UMEÅ


Bra Städ Umeå
Umestan Företagspark
UMEÅ


C Scherdin Fastigheter AB
Målargränd 13
904 31 Umeå


Lundquist Gruppen
Länsmansv. 1
904 20 Umeå


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Rådhusesplanaden 13
903 28 UMEÅ


MOFAB AB
Skolg. 33
903 25 Umeå


Mäklarcity
Kungsg. 64
903 26 UMEÅ


Mäklarhuset UmeåMäklarna
Renmarkstorget 11
903 26 UMEÅ


Mäklarringen i Umeå
Skolg. 49
903 27 Umeå


Norrbystrand AB
Skolg. 49
903 27 Umeå


Peab
N. Obbolav. 119
904 06 Umeå


Roma Förvaltning
Donners Gränd 4
903 51 UMEÅ


Seniorhusen Sverige AB
Vårdhemsv. 1
903 62 UMEÅ


Skandia Mäklarna
V. Esplanaden 9 B
903 25 Umeå


UmeFresh Städservice
Moritzv. 1
903 42 UMEÅ


Umeå Terräng & Motor, AB
Kummelv. 1
901 37 UMEÅ


Umia AB
Umeå företagspark 205
UMEÅ

Annons:

Lägenhetsinfo om Umeå

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Umeå

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Umeå. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Umeå innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Umeå eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västerbotten. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Umeå.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.