Skaffa bostad och lägenhet i Skellefteå

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Skellefteå så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 16 olika) som du har att välja på för lägenhet i Skellefteå. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Skellefteå kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västerbotten.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Skellefteå.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Skellefteå finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Skellefteå. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Skellefteå. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Skellefteå kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Skellefteå som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Skellefteå. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Anderbrandt Fastigheter AB
Stationsg. 24
931 32 SKELLEFTEÅ


Anderssons Bygg & Fastigheter i Skellefteå AB
S. Järnvägsg. 28
931 32 SKELLEFTEÅ


Diös Fastigheter AB
Trädgårdsg. 13
931 31 Skellefteå


Fagotten Bostadsrättsförening
Dirigentv. 36
931 46 Skellefteå


Fastighetsbyrån
Skepparg. 10
931 30 SKELLEFTEÅ


HusmanHagberg
Trädgårdsg. 8
931 31 Skellefteå


Mäklarringen
Nyg. 58
931 30 SKELLEFTEÅ


Nordvestor Fastigheter AB
Stationsg. 12
931 31 Skellefteå


Nordvestor Förvaltning AB
Stationsg. 12
931 31 Skellefteå


Peab
Serviceg. 1
931 76 SKELLEFTEÅ


Riksbyggens BRF Skellefteåhus nr 5
Getbergsv. 1 3, 5
931 39 Skellefteå


SkandiaMäklarna
Trafikplats Skellefteå
931 32 SKELLEFTEÅ


Skelleftebostäder AB Skebo
Skepparg. 8
931 30 SKELLEFTEÅ


Skellefteå Bil Fastighetsförvaltning AB
0910 - 71 58 00Svensk Fastighetsförmedling
Stationsg. 7
931 31 Skellefteå


Älvsbacka Fastigheter AB
Ö. Nyg. 104
931 35 Skellefteå

Annons:

Lägenhetsinfo om Skellefteå

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Skellefteå

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Skellefteå. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Skellefteå innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Skellefteå eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västerbotten. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Skellefteå.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.