Skaffa bostad och lägenhet i Lycksele

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Lycksele så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Lycksele. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Lycksele kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västerbotten.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Lycksele.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Lycksele finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Lycksele. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Lycksele. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Lycksele kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Lycksele som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Lycksele. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

AB Domptören
Storg. 36
921 31 Lycksele


Cityfastigheter I Lycksele, AB
070 - 699 19 46Femolen Bygg & Förvaltning AB
Murarv. 2
921 46 Lycksele


Franklin Fastigheter AB
Skolg. 10
921 31 Lycksele


Ft I Lycksele AB
Knaften 158
921 92 LYCKSELE


Häggströms Fastigheter AB
Nybruksg. 3
921 32 LYCKSELE


Lycksele Bostäder AB
Storg. 21
921 31 Lycksele


Ohlssons Fastigheter
Storg. 28
921 31 Lycksele


Ohlssons Fastigheter I Norr, AB
Storg. 28
921 31 Lycksele


Ohlssons Fastigheter I Syd AB
Storg. 28
921 31 Lycksele


Palmsunda Fastighets AB
Storg. 103
921 32 LYCKSELE

Annons:

Lägenhetsinfo om Lycksele

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Lycksele

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Lycksele. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Lycksele innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Lycksele eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västerbotten. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Lycksele.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.