Skaffa bostad och lägenhet i Hörnefors

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Hörnefors så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 5 olika) som du har att välja på för lägenhet i Hörnefors. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Hörnefors kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Västerbotten.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Hörnefors.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Hörnefors finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Hörnefors. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Hörnefors. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Hörnefors kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Hörnefors som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Hörnefors. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Cornercreek Home AB
Långedsv. 6
905 31 Hörnefors


Ett6ett AB
Ängersjö 161
905 71 Hörnefors


Fameva i Umeå AB
Kalvarsskatan 7
905 71 Hörnefors


Hörnefors Bostäder AB
Bruksg. 29
905 31 Hörnefors


Västermalmbostäder I Hörnefors AB
Västermalmsg. 15
905 31 Hörnefors

Annons:

Lägenhetsinfo om Hörnefors

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Hörnefors

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Hörnefors. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Hörnefors innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Hörnefors eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Västerbotten. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Hörnefors.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.