Skaffa bostad och lägenhet i Molkom

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Molkom så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 4 olika) som du har att välja på för lägenhet i Molkom. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Molkom kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Värmland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Molkom.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Molkom finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Molkom. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Molkom. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Molkom kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Molkom som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Molkom. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bernats-Lewis Sweden AB
S. Rådom 426
660 60 MOLKOM


Molkom Real Estate Holding AB
Tågstad Bostäder AB
Kärleksstigen 17
660 60 MOLKOM


Widén, Leif Artur
Lernäsv. 12
660 60 MOLKOM

Annons:

Lägenhetsinfo om Molkom

Molkom är en tätort i Karlstads kommun, belägen mellan Karlstad och Filipstad i Värmlands län. I Molkom ligger Ed som var kyrkbyn i Nyeds socken. Ortnamnet Molkom nämns första gången år 1503 och skrevs då Molchen och Molchom.

Yta: 242,61 hektar
Invånarantal: 1863, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Molkom

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Molkom. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Molkom innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Molkom eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Värmland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Molkom.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.