Skaffa bostad och lägenhet i Kristinehamn

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Kristinehamn så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 13 olika) som du har att välja på för lägenhet i Kristinehamn. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Kristinehamn kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Värmland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Kristinehamn.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Kristinehamn finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Kristinehamn. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Kristinehamn. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Kristinehamn kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Kristinehamn som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Kristinehamn. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Auto Bygg Farm Import & Export
Ölme Persbol 2
681 94 KRISTINEHAMN


Erik Aronsson Fastigheter AB
Södermalmsg. 7 A
681 40 Kristinehamn


GFO Fastighets AB
Kungsg. 38
681 30 KRISTINEHAMN


HSB Kristinehamn
Hamnv. 6
681 30 KRISTINEHAMN


HSB:s Bostadsrättsförening Irisdal
Hamnv. 6
681 30 KRISTINEHAMN


Hem I Kristinehamn AB
Fältv. 5
681 51 Kristinehamn


Kristinehamnsbostäder
S. Staketg. 10 C
681 40 Kristinehamn


Linnés i Kristinehamn AB
Havg. 4
681 42 Kristinehamn


Merx Celia AB
Sibbesv. 12
681 51 Kristinehamn


Merx Takner & Roos AB
Sibbesv. 12
681 51 Kristinehamn


OPTIMISTEN AKTIEBOLAG
Vålösundsv. 45
681 52 KRISTINEHAMN


Optimisten AB
Andra Industrigatan 3
681 30 KRISTINEHAMN


Rudskoga Fastigheter AB
Skottlanda 2152
681 96 KRISTINEHAMN

Annons:

Lägenhetsinfo om Kristinehamn

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Kristinehamn

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Kristinehamn. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Kristinehamn innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Kristinehamn eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Värmland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Kristinehamn.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.