Skaffa bostad och lägenhet i Kil

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Kil så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 12 olika) som du har att välja på för lägenhet i Kil. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Kil kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Värmland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Kil.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Kil finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Kil. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Kil. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Kil kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Kil som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Kil. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Apertin Herrgård AB
Apertins Herrgård
665 91 KIL


Ekenäs I Gustavsfors Property AB
Högboda Gård 6
665 93 KIL


Fastighetsbyrån
Storg. 39
665 30 Kil


Fastighetsmäklare Lars G Åberg
Broddv. 9
665 32 Kil


Fryken Fastigheter AB
070 - 638 20 51HusmanHagberg
Storg. 31
665 30 Kil


Hyrcenter I Kil AB
Midgårdsv. 1
665 33 KIL


Jpj Fastigheter AB
Midgårdsv. 1
665 33 KIL


Kils Fönster o. Akustik System AB
Storg. 15
665 30 Kil


Kilsbostäder AB
Rosengränd 12
665 32 Kil


Park Invest AB
Midgårdsv. 1
665 33 KIL


Sannerud Invest AB
Midgårdsv. 1
665 33 KIL

Annons:

Lägenhetsinfo om Kil

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Kil

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Kil. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Kil innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Kil eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Värmland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Kil.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.