Skaffa bostad och lägenhet i Karlskoga

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Karlskoga så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 20 olika) som du har att välja på för lägenhet i Karlskoga. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Karlskoga kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Värmland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Karlskoga.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Karlskoga finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Karlskoga. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Karlskoga. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Karlskoga kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Karlskoga som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Karlskoga. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Christer Johansson Förvaltnings AB
Fabriksg. 18
691 41 Karlskoga


HSB Karlskoga-Degerfors / HSB Group AB
0586 - 362 90Hsb BRF Reparatöreni Karlskoga
0586 - 347 47Jpl Hem Vilången AB
Skranta Torg
691 42 KARLSKOGA


KP Fastigheter
Viaduktg. 1
691 31 KARLSKOGA


Karlskoga Ventilationservice
Carls Åbyv. 1
691 33 KARLSKOGA


Karlskogahem AB
Skrantafallet 9 A
691 42 KARLSKOGA


Korsbar Holding AB
Körsbärsv. 10
691 47 Karlskoga


Kronhallen Stugor AB
Gesällg. 5
691 34 Karlskoga


Kärrtegen AB
Lonnhyttan Malmhagen 2 AB
Spelg. 12
691 36 Karlskoga


Lonnhyttan Sandviken 1 AB
Spelg. 12
691 36 Karlskoga


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Centralplan 3
691 32 Karlskoga


Mästaren 11 AB
Ohlefast AB
Bleckslagarev. 6
691 44 KARLSKOGA


Per Och Jannes Fastigheter AB
Härdverksplan 9
691 50 Karlskoga


Persson, Kennet
0586 - 321 84Skalan 2 AB
Slaggås Entreprenad AB
Lonnhyttan Slaggås 313
691 91 KARLSKOGA


Xadsgui I Danderyd AB
Värmlandsv. 28
691 34 Karlskoga

Annons:

Lägenhetsinfo om Karlskoga

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Karlskoga

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Karlskoga. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Karlskoga innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Karlskoga eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Värmland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Karlskoga.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.