Skaffa bostad och lägenhet i Arvika

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Arvika så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Arvika. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Arvika kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Värmland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Arvika.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Arvika finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Arvika. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Arvika. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Arvika kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Arvika som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Arvika. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Arvika Fastighets AB
Ö. Esplanaden 5
671 31 Arvika


Billingen Bostad AB
Stenrikev. 5
671 33 Arvika


Blakstad, Jörgen
Sälboda Gård
671 92 ARVIKA


Eliasson, Odd Peter Gudolf
Tingsg. 4
671 40 Arvika


Fastighets AB L E Lundberg
Ö. Torgg. 2
671 31 Arvika


Frida Emelie Edberg
Rudsnäset
671 91 Arvika


Hälsinge Kulturfastigheter, AB
Ottebol Timmerlunden
671 91 Arvika


Högåsens Fastigheter AB
Högåsv. 28
671 42 Arvika


Jege I Arvika AB
Åkareg. 8
671 34 ARVIKA


Jmle Fastigheter AB
Jakobsg. 11 A
671 40 Arvika


Ljusne Invest AB
Ottebol Timmerlunden
671 91 Arvika


Mahserte AB
V. Kyrkog. 53
671 30 ARVIKA


Muraren I Arvika Fastighets AB
Kyrkog. 10
671 32 ARVIKA


Mäklarhuset Mäklar West
Kyrkog. 24
671 31 Arvika


Nytomtastiftelsen
Fader Eriks v. 3
671 41 ARVIKA


Peab
Friskyttev. 2
671 34 ARVIKA


Snurrebocken Fastigheter AB
Kyrkog. 10
671 32 ARVIKA


Svensk Fastighetsförmedling i Arvika AB
Storg. 24 B
671 31 Arvika

Annons:

Lägenhetsinfo om Arvika

Arvika är en tätort i västra Värmland och centralort i Arvika kommun, Värmlands län. Arvika ligger vid sjön Glafsfjorden, som har sjöförbindelse till Vänern. Riksväg 61 passerar staden, liksom järnvägen mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo, Värmlandsbanan (tidigare kallad Nordvästra stambanan). Avståndet till norska gränsen är 43 km.

Yta: 1 061,81 hektar
Invånarantal: 14244, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Arvika

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Arvika. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Arvika innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Arvika eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Värmland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Arvika.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.