Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag – bostadsföretag inom lägenheter

Annons:
Du bör alltid göra en ordentlig jämförelse mellan olika bostadsföretag och deras utbud innan du tar ett slutgiltigt beslut kring din nya lägenhet i Uppsala län. Annars kan det lätt bli onödigt dyrt eller att man istället får en sämre lägenhet för pengarna. Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag är en hyresvärd eller bostadsföretag som är aktivt i Uppsala och som kan erbjuda dig lägenhet i Uppsala.
Annons:

Innan du kontaktar Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag bör du kontrollera din lista med krav och behov som du har på din eventuella lägenhet i Uppsala. En av de viktigaste detaljerna när man ska skaffa lägenhet är priset. Så skriv alltid ner din budget så att du vet hur höga bostadsutgifter du har råd med. Utöver det ska du också kontrollera vilka grundläggande krav du har på storlek, området och liknande. Så du bör alltid kolla in mer än ett bostadsföretag i Uppsala eftersom det då blir lättare att jämföra dina specifikationer med de olika bolagen. Det blir också lättare att få en översikt över priser. Vill du jämföra mera kan du också kolla in bostadsföretag utanför Uppsala och kolla in hyresvärdar i hela Uppsala.

Kontakta Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag i Uppsala, hyresvärd

Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag
Valthornsv. 1 C
756 50 UPPSALA
018 - 40 00 20

Annons:

Hitta till Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag i Uppsala, lägenheter

Hittar du inte till Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag kan du använda den här kartan som hjälp.Kommenterat om Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag i Uppsala


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.