Skaffa bostad och lägenhet i Uppsala

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Uppsala så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 15 olika) som du har att välja på för lägenhet i Uppsala. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Uppsala kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Uppsala.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Uppsala.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Uppsala finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Uppsala. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Uppsala. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Uppsala kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Uppsala som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Uppsala. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Dufbäck & Co Fastighetsmäklare
Börjeg. 8
753 13 UPPSALA


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Drottningg. 3
753 10 Uppsala


Mäklare Kulling
Vaksalag. 14
753 20 UPPSALA


Norrlandsgårdarna Studentbostäder
Studentv. 25
752 34 UPPSALA


Riksmäklaren
Vaksalag. 5 Gränby Centrum
753 20 UPPSALA


Sankt Ansgars Stiftelse o. Ansgarsgården
Studentv. 34
752 34 UPPSALA


Skoglund Fastigheter
N. Rudbecksg. 2
752 36 UPPSALA


Stockholms Nations Studentbostäder
Studentv. 25
752 34 UPPSALA


Södermanlands-Nerkes Nations Studentbostäder, Stiftelsen
Rundelsgränd 3 B
753 12 Uppsala


Upplands Boservice AB
Märstag. 4
753 23 Uppsala


Uppsala Akademiförvaltning
018 - 471 75 00Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag
Valthornsv. 1 C
756 50 UPPSALA


Uppsala Lägenhetshotell
Klangs Gränd 5
752 33 Uppsala


Uppsalahem AB
S:t Persg. 28
751 04 UPPSALA


Västmanlands-Dala nation
S:t Larsg. 13
753 11 UPPSALA

Annons:

Lägenhetsinfo om Uppsala

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Uppsala

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Uppsala. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Uppsala innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Uppsala eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Uppsala. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Uppsala.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.